Tervetuloa! Welcome!Uutiset NewsTulokset ResultsKoiramme Our DogsEsittely PresentationPentuja PuppiesYhteystiedot ContactsVieraskirja Guestbook
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008

Mihan kennelin kasvattajaryhmä Maailman Voittaja 2008

Esitimme tuomari Hans Lehtiselle ensiluokkaisen kasvattajaryhmän. Ryhmässä oli Mihan Zauke, Mihan Kevätpörriäinen, Mihan Hapsivita ja Mihan Hyazintti. Tuomari palkitsikin ryhmämme voitolla! Upeita koiria, kiitos siitä Saimille ja Ahdille!

We presented "first class" -group to judge Hans Lehtinen. In our breeders group there were Mihan Zauke, Mihan Kevätpörriäinen, MihanHapsivita and Mihan Hyazintti. Beautiful dogs, Thank you Saimi and Ahti!Maailman Voittaja 2008 on Mihan Hapsivita Italiasta!

Hapsy tuli kilpailemaan Ruotsiin vain yhteen kilpailuun, mutta se oli sitäkin voitokkaampi!
Onnittelemme Hapsyn omistajaa Giuliano Robertia.

Hapsy only had one competition in Stockholm and I was a Success! We want to congratulate Giuliano Roberti!Latviasta tuli hyviä uutisia...

Eli Seija kumppaneineen ja koirineen sai sieltä kaiken mitä hakemaan lähti! Nakke, Pera ja Peggy valioituivat kaikki ja lisäksi ropisi cacibeja ja muuta mukavaa... Tulossivulla tarkempia tietoja. Onnittelut matkalaisille vielä kerran!

Good news from Latvia! All Seija's dogs Mihan Kevätpörriäinen, Mihan Pakastaayöllä and Mihan Pakkasenpurema had success in Latvia. They all became Latvian champions and Peggy also became Baltic champion.

Erikoisnäyttelyssä saimme BIS-menestystä veteraaneissa ja junioreissa!

Mihan Resonaattori sijoittui BIS-veteraanikisassa kolmanneksi ja Dinamunde Felicio Olivent BIS-4.

Myös Mihan Mini-Pippuri oli ROP-juniori!

In our specialtyshow Mihan Resonaattori was BIS-3 Veteran, Dinamunde Felicio Olivent BIS-4 junior and also Mihan Mini-Pippuri was BOB junior!
 


Eestin Voittaja 2008- näyttelyssä 31.5.2008 menestyttiin jälleen

Mihan Syysvihuri voitti ja sai Eestin Voittaja 2008 tittelin. Kassu sai myös sertin ja valioitui.
Dinamunde Felicio Olivent sai juniorisertin oli rop- juniori ja sai Eestin Juniorivoittaja 2008 tittelin.

Eestin snautserikerhon erikoisnäyttelyssä Kassu oli vsp.
Felix jatkoi voittoisaa juniorikilpaansa ollen Rop-juniori sekä BIS-3 juniori. Hän sai myös toisen junioriserttinsä.

Mihan Syysvihuri was the winner in Estonian Winner show and got his first title.He aldo received cac and became Estonian champion. Dinamunde Felicio Olivent received junior-cac and also got his first title Estonian Junor Winner -08.

In Estonian specialty show Kassu was BOS. Felix had success in Juniors and he was BOB and BIS-3 junior. He also received his second junior-cac.
Koiramme menestyvät...

17.5.-18.5.2008 oli neljä koiranäyttelyä ja kaikissa tuli upeaa menestystä Mihan koirille!

Mihan Pakkasenpurema oli Salon ryhmänäyttelyn BIS-1!

Keijo Alen valitsi Peran rotunsa parhaaksi, Marianne Holm sijoitti ryhmän parhaaksi ja Liliane Hanniste teki päivän päätteeksi Perasta vielä BIS-1!!! Kaikki tämä vaikka vain viimeistä sertiä lähdettiin hakemaan... Mukaan matkaan saatiin sitten sertti, roppi, ryhmävoitto ja best in show -voitto! Onnittelut Pera-pojalle.

Mitenhän Hyvinkään tytöt pysyivät tiellä kaiken tämän jännityksen jälkeen, kun kotiinpäin piti suunnata!
Onnittelut!

Myös Beard's Ghost Medieval Knight sai upeita sijoituksia ensin Iitin ryhmänäyttelyssä vVSP ja seuraavana päivänä Joensuun kansainvälisessä näyttelyssä ROP ja cacib.


Mihan Helliiköhelle sai Iitistä sertin lisäksi hienon ROP-sijoituksen ja seuraavana päivänä Salosta PN3.

Mihan Hellekesänheila sai Joensuun lauantaisesta näyttelystä sertin ja ROPin. Sunnuntaina tuli toinen sert ja paras uros 2 -sijoitus.

Mihan Zauke palasi takasin omalle tasolleen ollen Iitin ryhmänäyttelyssä veteraanien BIS-2!

Lämpimät onnittelut kaikille!

 


Ruskan pennut syntyivät!

Mihan Syysruskan ja Aulerco Rattopojan pennut syntyivät 15.5.2008. Pentuja syntyi 2 urosta ja 3 narttua. Emo ja pennut voivat todella hyvin. Ruska ei millään malttaisi poistua pentujen luota, ei edes ulkoillakseen pakolliset käynnit.
 

 


Mihan Horsmakiitäjällä eli Jopella tasaista tuloskuntoa!

Jope on nappaillut paras uros sijoituksia lähes joka näyttelyssä viime aikoina. "Murrosiän" temppuilut ovat takana ja herra on kypsynyt upeaksi näyttelykoiraksi. Onnittelut myös Tarjalle, josta on myös kypsynyt oiva handleri. Cacibien metsästys jatkunee... Pidetään peukkuja!
 

 
 
Tampereen näyttelystä 16.3.2008 uusi valio!

Nakke eli Mihan Pakastaayöllä sai heti 2 vuotta täytettyään ensimmäisessä näyttelyssä muotovalion arvoon tarvittavan viimeisen sertin. Myös Naken emo Peggy eli Mihan Kevätpörriäinen sijoittui hienosti paras narttu - kisassa toiseksi. Tässä Nakuttimesta kuva heti tuoreeltaan:


Sintun pennut syntyivät 1.3.2008

 

 

 
Mihan koirat sijoittuivat hyvin Vuoden Snautseri 2007 -kisassa

Mihan Resonaattori sijoittui upeasti toiseksi urosten sarjassa ja voitti veteraanikisan. Myös Nakke eli Mihan Pakastaayöllä tuli toiseksi Vuoden tulokas -sarjassa ja sijoittui uroskisassa seitsemänneksi.

Mihan Hyazintti sijoittui toiseksi narttujen sarjassa ja Mihan Zauke komeasti kolmanneksi tullen myös toiseksi Vuoden Veteraanikisassa häviten Resonaattorille vain yhden pisteen! Narttujen sarjassa oli myös muita sijoittuneita Mihan Kevätpörriäinen oli seitsemäs, Stall Mascot Froya oli yhdeksäs, Mysli eli Beard's Ghost Mystic Lady oli kymmenes ja Mihan Syysruska oli kolmastoista.

Vuoden tulokas kisassa sijoittuivat Naken eli Mihan Pakastaayöllä lisäksi Pera eli Mihan Pakkasenpurema kuudenneksi ja Helle eli Mihan Helliiköhelle seitsemänneksi.

Vuoden agilitykoira kilpailussa Mihan Hajuherne eli Ilpo sijoittui hienosti toiseksi.

Vuoden kasvattajakisassa Mihan kennel nappasi toisen tilan samalla pistemäärällä kuin voittaja. Pääerikoisnäyttelyn kasvattajaryhmäsijoitus ratkaisi voiton Ferdinan-kennelille.

Onnittelu kaikille kisassa menestyneille! Upeaa, että osallistujia oli näin runsaasti!
Kokonaistuloksia pääset katsomaan tästäYlihärmän ryhmänäyttelyn 23.2.2008 yllättäjä oli...

Mihan Mini-Pippuri! Pippuri sijoittui komeasti kääpiösnautserien vastakkaisen sukupuolen parhaaksi saaden jo toisen sertinsä. Tuomarina Ylihärmässä oli Kirsi Kentala. Onnea Riikalle ja Pippurille!

Lahden ryhmänäyttely 20.1.2008 toi kehiin uuden partasuun


Mihan kennelin tuontikoira Latviasta Dinamunde Felicio OIivent yllätti kaikki, eikä vähiten omistajansa! Felix oli ROP ja sijoittui upeasti myös ryhmäkehässä toiseksi! Olihan aikamoinen ensiesiintyminen.

Felix on Dinamunde kennelistä Latviasta. Kasvattaja on Oksana Vertinska. Felixin emo on Dinamunde Gelli-Molli ja isä Mihan kennelin Italian tuontiuros Aulerco Rattopoika.

Myös Felixin sisko Freja on pärjännyt Latviassa loistavasti. Freja oli Baltian Voittaja -näyttelyssä BIS-pentu!

Felix tuli Suomeen viime kesänä, mutta rekisteröinti Suomeen on edelleen vireillä Kennelliitossa.

Myös Mihan Rakuuna palkittiin ROP-pentuna.
  

Rita ja Leena 168 pistettä tokossa!

Liedossa 6.1.2008 pidetyssä tottelevaisuuskokeessa Mihan Syysriite ja ohjaajansa Leena Inkilä saivat huippupisteet.

Liikekohtaiset pisteet:
Paikalla makuu 10, vapaana seuraaminen 9½, liikkeestä maahan meno 10, luoksetulo 7,
liikkeestä seisominen 0, nouto 10, kaukokäskyt 10, hyppy 9
Kokonaisvaikutelma 10 Yhteensä 168 p. AVO1 sij. 3 / 13

Leena harrastaa koiriensa kanssa aktiivisesti tokoa, agilitya ja koiratanssia. Ritan kanssa Leena voitti viime vuonna koiratanssin Suomen mestaruuden!

Onnittelut Ritalle ja Leenalle!
Kajaanin kansainvälinen näyttely oli menestyksekäs Mihan-koirille!

Mihan Horsmakiitäjä oli rotunsa paras snautsereissa ja juniorinarttu Mihan Mini-Pippuri oli ROP kääpiösnautserien puolella.
Tervetuloa! Welcome!Uutiset NewsTulokset ResultsKoiramme Our DogsEsittely PresentationPentuja PuppiesYhteystiedot ContactsVieraskirja Guestbook