Tervetuloa! Welcome!Uutiset NewsTulokset ResultsKoiramme Our DogsEsittely PresentationPentuja PuppiesYhteystiedot ContactsVieraskirja Guestbook
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2008
2009

Mihan Mini-Reseda on Voittaja 2009 ja
Pohjoismaiden Voittaja 2009
Mihan Helliiköhelle on Pohjoismaiden Voittaja 2009


Uudet tuontimme:Luna

om. Jari LeskinenMitro

om. Saimi ja Ahti Nieminen, Riikka ja Raili Kärkkäinen


Beard's Ghost Mystic Lady eli Mysli saavutti kansainvälisen muotovalion arvon (vahvistamatta) sekä Liettuan muotovalion arvon Vilnan näyttelyssä 24.10.2009. Mihan Pakastaayöllä oli samassa näyttelyssä paras uros 2 molempina päivinä.

Beard's Ghost Mystic Lady recieved her last cacib from Lithuania 24.10.2009. She is now C.I.B. and Lithuanian champion.


Mihan Meripoika eli Otto kilpaili Latvian ja Liettuan kansallisissa näyttelyissä. Latviassa PU2 ja Liettuassa ROP. Onnittelut Pialle ja Otolle!

Mihan Meripoika was BOB in Lithuanian national dogshow and best male 2 in Latvian national dogshow.


Erikoisnäyttelyssä Peggy oli ROP, BIS1 ja Pera VSP!Mihan Viileä-Vinka on Baltian juniorivoittaja!

Myös Mihan Helliiköhelle oli paras narttu kilpailussa kolmas. Onnittelut Tallinnan matkailijoille!


Druskininkai Liettuassa antoi mihalaisten iskujoukolle hyvän saaliin. Hellekesänheila ja Meripoika saivat molemmat sertit ja cacibit ja samoin Stall Mascot Fröya sai omat ruusukkeensa Tarkemmat tulokset kannattaa katsoa tulos-sivustolta.
Onnittelut Mirjalle ja Piialle! Hieno reissu!

Druskininkai in Lithuania gave good results to Mihan-team. All three dogs Meripoika, Hellekesänheila and Stall Mascot Fröya were rewarded with cacib and certificate! Congratulations to Mirja and Piia!Mikkelin näyttelyssä Mihan Pakkasenpurema eli Pera oli rotunsa paras ja Mihan Romanssi oli upeasti VSP. Rosi sai myös sertin, mutta koska ei vielä ollut Ruotsin valio ei tällä kertaa valioitunut. Samasta pentueesta Ruhtinas sen sijaan valioitui. Samana viikonloppuna siis kaksi valiota samasta pentueesta! Onnea!

In Mikkeli Dogshow Pakkasenpurema was BOB and Mihan Romanssi BOS. Mihan Ruhtinas recieved certificate and become Finnish Champion; two males from same litter became Champions on the same weekend! Congratulations!FI MVA Mihan Ruhtinas kotoisammin "Bono"
Eukanuba Summer Show Helsingissä 25.7. oli menestys ruotsalaistähdillemme!

Mihan Rubiini sai sertin ja valioitui ja saman perheen narttu Mihan Merituuli oli rotunsa paras. Upea veteraani-gubbe Hasse eli Mihan Kesäheila oli hienosti VSP ja ROP-veteraani!

Mihan kasvattajaryhmä oli rotunsa paras ja koostui ainoastaan ruotsalaisomistuksessa olevista koirista!

Helsinki dogshow 25.7. was successful to our "stars of Sweden"

Mihan Rubiini was best male 3 with certificate and became Finnish Champion. Mihan Merituuli was BOB and veteran-male Kesäheila was BOS and BOB-veteran.

Mihan breeders group consisted only sweedish dogs! You have wonderful dogs! Congratulations!
Oulun näyttely 18.-19.7.2009 oli Sintun juhlaa!

Mihan Hyazintti oli rotunsa paras molempina päivinä! Myös Sintun tytär Mihan Värisuora sijoittui molempina päivinä paras narttu kisassa. Lauantaina Risu oli 2. ja sunnuntaina 4. Lauantain CACIBkin siirtyy Sintulta Risulle!

Mihan Mini-Pippuri oli lauantaina vastakkaisen sukupuolen paras!


Oulu international was Sinttu's show! She was BOB on both days. Also Sinttu's daughter Värisuora had success. She was best bitch 2 and 4. Saturdays Cacib will be awarded to Risu since Sinttu is allready C.I.B.
Peggy eli Mihan Kevätpörriäinen oli Karjaan näyttelyssä RYP-2!
Onnittelut Peggylle ja kotiporukalle! Aikamoinen suoritus pian veteraani-ikäiseltä!


Heinäkuun alussa oli Piteåssa kansainvälinen- ja erikoisnäyttely.
Mihan Syysvihuri sai kv-näyttelyssä viimeisen cacibinsa sekä sertin valioituen sekä kansainväliseksi että Ruotsin muotovalioksi. Seuraavana päivänä erikoisnäyttelyssä sertin sai "velipoika" Beard's Ghost Medieval Knight ja sai Ruotsin muotovalion arvon. Nartuissa Stall Mascot Fröya sai sertin ja cacibin. Mihan Mini-Pippuri sai kääpiösnautsereissa sertin ja valioitui. Onnea!

In Piteå Mihan Syysvihuri became Swedish and International Champion. Also Beard's Ghost Medieval Knight, Stall Mascot Fröya and Mihan Mini-Pippuri were rewarded as Swedish Champion. Congratulations!Mihan SyysvihuriBeard's Ghost Medieval Knight


Mihan Mini-Reseda oli rotunsa paras kääpiösnautsereissa Dortmundissa Europasieger-näyttelyssä! Hän sai myös EuropaJugendsiegerin - tittelin! Myös Mihan Hapsivitan ja Mihan Kuuntaikan poika Aulerco Mihan Fanfaari oli Europajugendsieger!

Mihan Mini-Reseda was BOB in Dortmund and Europajugendsiegerin. Also Hapsivita's and Kuuntaika's son was Europajugendsieger. Congratulations to Giuliano!

Mihan Mini-Reseda

Mihan Ritari-Ässä valioitui Someron näyttelyssä vain muutama päivä kaksivuotis-synttäreiden jälkeen. Onnea!

Mihan Ritari-Ässä became FI CH only few days after his second birthday! Congratulations!

Stall Mascot Fröya oli rotunsa paras snautsereissa Lahden kansainvälisessä näyttelyssä! Onnea Mirjalle ja Fröyalle!
Stall Mascot Froya was BOB in Lahti Int Dog Show!Fröya valioitui Norjan valioksi Harstadissa 18.4.2009
Fröya is Norwegian Champion in Harstadt 18.4.2009Fröyä uusi temppunsa Lappeenrannan kansainvälisessä näyttelyssä ollen VSP. Samaisessa näyttelyssä Zauke oli ROP-veteraani. Felix valioitui Suomen muotovalioksi.
Fröya was BOS in Lappeenranta Int, Zauke was BOB-Veteran. Felix became FI CH.


Felix valioitui Rakveren näyttelyssä Eestin muotovalioksi 4.4.2009'
Dinamunde Felicio Olivent became Estonian Champion in Rakvere 4.4.2009.
Tampereen kansainvälisessä näyttelyssä Fröya eli Stall Mascot Fröya oli vastakkaisen sukupuolen paras. Kassu eli Mihan Syysvihuri oli PU2.
Kääpiösnautseri Mihan Mini-Reseda on ollut ensimmäisessä kilpailussaan Italiassa Reggio Emiliassa ja tuloksena oli heti rotunsa paras. Onnittelut Giulianolle ja Resedalle!*************

Hippusen pennut ovat syntyneet! Katso pentuja-sivulta!

*************
Mihan Hyazintti on saanut uuden valioarvon!

Onnittelut Tsekin muotovaliolle!

Mihan Hyazintti is now Czech Ch. Congratulations!

**************

Olemme saaneet uuden valion 25.1.2009 Turun kv-näyttelystä!

Onnittelut Mihan Helliiköhelle! Vihdoinkin viimeinen sertti! Kuusihan niitä jo ehti tulla ja melkoinen kasa vara-serttejäkin!

Tervetuloa! Welcome!Uutiset NewsTulokset ResultsKoiramme Our DogsEsittely PresentationPentuja PuppiesYhteystiedot ContactsVieraskirja Guestbook