Tervetuloa! Welcome!Uutiset NewsTulokset ResultsKoiramme Our DogsEsittely PresentationPentuja PuppiesYhteystiedot ContactsVieraskirja Guestbook
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2009
2008
2010


Mihan Resonaattori on poissa.
Reso sairasti lyhyen ajan ja nukkui pois 9.10.2010. Reso asui meidän luonamme 16 kuukautta. Railin molemmat koirat olivat valioita ja kova kuume päästä välillä näyttelyihin. Kaksoset Riikka ja Antti olivat 17 kuukautta vanhoja ja Juhokin 5 vuotias. Lähdimme käymään Savossa siskoni luona ja samalla otimme Reson mukaan. Oli vappu ja paljon lunta Ibitsalla, josta Raili tuli hakemaan Resoa. Sanoimme että kesällä tavataan. Tuli heinäkuu ja Raili tulivat Juhon kanssa tuomaan Resoa. No ei se ihan niin mennyt. 5 ½ -vuotias Juho käveli kädet puuskassa pihalla, ”minä en anna Resua, se on minun koira!” . Sovittiin, että tavataan syksyllä Oulun näyttelyssä, tullaan Ahdin kanssa silloin hakemaan.
Tuli syksy ja Oulun näyttely, Riikka ja Antti olivat vajaa kaksi vuotiaita. Jouni istui keittiöjakkaralla Riikka sylissään ja totesi ” On tuo Reso hieno koira, tulee niin hyvin toimeen lasten kanssa, vahtii ja paimentaa niitä pihalla”. Raili ei puhunut mitään. Näyttelypäivä iltana olivat vaisuja niin Raili kuin Jounikin. Minun oli pakko tunnustaa, että emme ole viemässä Resua pois kotoaan. Raili pinkaisi ulos äidilleen ja tuli hetken päästä takaisin ämpärin kanssa, joka oli täynnä isoja ihania mustikoita. Minä siihen, ”vaihdetaan”. Me saadaan mustikat ja te Reson. Niin Resosta tuli koira, joka vaihdettiin mustikoihin.
Emme katuneet vaihtokauppaa. Reso sai ihanan kodin ja me elinikäiset ystävät ja vielä lastenlapset kaupan päälle. Reso kilpaili paljon ja menestyi niin kehissä kuin jätti hyviä jälkeläisiä, joista moni on kansainvälinen valio ja lastenlastenlapsetkin ovat menestyneet. Railille sanoisin, että tuskin kukaan muu olisi hoitanut Resoa niin hyvin. Aina viimeisen päälle trimmattu ja kun tarvittiin hierojaa, niin ensin Reso ja sitten jos jäi aikaa, niin sitten Raili.
Reso tuli toimeen meidän urosten kanssa Kallen, Raton, Larin, Ritzan ja Mitron kanssa, pojat kunnioittivat vanhempaa herraa. Reso rakasti lapsia ja oli aina lasten seurassa leikkisä, muttei liian raju. Lastenlapsia ja serkkujen lapsia on Raililla aina piisannut.
Eräs pieni poika oli sanonut Railille Reson poismenon jälkeen, että opetat nämä muut koirat yhtä hyviksi kuin Reso, ettei tarvitse enää olla surullinen.
Kiitos Raili, Jouni ja koko muu perhe, että hoiditte Reson kauniisti loppuun asti.
Meillä kaikilla on ikävä.
Lämpimin ajatuksin,
Saimi ja Ahti
 
 


Mihan Zauke
 
Zauke nukkui pois 26.2.2010. Zauke oli hyvin tärkeä ja rakas Mirjalle ja Rainerille. Heillä olivat ennestään meidän koepojat Patu ja Pipa ja lupasin heille näyttelykoiran. Sehän Zaukesta tuli. Menestyi näyttelyissä ja myöhemmin sai pennut Resonaattorin kanssa. Pennuista Lumo ja Peggy ovat kansainvälisiä valioita ja osa omien maittensa valioita. Keväänlumous (Lumo) on monen kauniin koiran emo, joista myös moni on valio. Keväänsolina on myös äiti kansainväliselle valiolla ja Kevätpörriäisellä on valiopoikia. Keväänkoronalla (Mira) on myös kansainvälisiä jälkeläisiä. Zauke oli hyvin määrätietoinen koira ja aina meille tullessaan oli kuin kotonaan. Muistan erään näyttelyn aivan Zauken kilpailukauden alussa, Rainer istui tuolissa ja Zauke makasi sylissä, minä tokaisin, että nyt tästä tulee loppu. Ollaan näyttelyssä ja alas sylistä. Aika monta kertaa sain Raineria läksyttää, mutta menihän se perille. Maatkoon kotona sylissä, mutta täällä ollaan kehävalmiina.
Zaukesta tuli kansainvälinen valio ja vielä veteraaneissakin pärjäsi todella mahtavasti. Kiitos Mirja ja Rainer Zauken hyvästä hoidosta ja nyt teillä jatkuu Zauken lapsenlapsenlapsen kanssa. Zauke ei unohdu. Meillä kaikilla on ikävä!
Kiitos!
Saimi ja Ahti
Mihalan on pieni salaisuus nimeltään Ainut...

Ainusta ei ole turhia huudeltu, kun jo ultrassa näkyi, että Ainut on ainut. Tosin kyllä esimerkiksi jalostustoimikunta Ainusta tiesi...Ainut ja äiti Helle

Mihan kennel Vuoden kasvattaja -kilpailussa hienosti sijalla 23!
www.kennelliitto.fi/FI/kennelliitto/koiramme/vuodenkoira/vuoden+kasvattaja+2010.htm


Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä porukkamme valloitti nartuissa sijat 1-3 ja uroksissa sijat 1-2. Kaupan päälle tuli vielä ROP-kasvattaja.

Syysruska oli ROP-veteraani ja VSP, Risu (Värisuora) ja Sinttu (Hyazintti) valioluokan 1-2 ja paras narttukisa 2 ja 3. Felix (D. Felicio Olivent) oli Rop ja Pera ( Pakkasenpurema) hienosti kakkonen uroksissa.

Ruska pääsi isossa kehässä veteraaneissa vielä jatkoon 10 parhaan joukkoon ja kasvattajaryhmä 7 parhaan joukkoon.

 Linkkilistassa on uusia sivuja! Käykää tutustumassa.
 


Sintun kuulumisia

10.10.10 Mihan Hyazintti "Sinttu" oli näyttelyssä Coesfeldissä, Saksassa. Tuomari Margit Roloff arvioi Sintun rotunsa parhaaksi, josta sai tittelin Münsterland Sieger 2010.
24.10.10 näyttely oli Utrechtissa, Hollannissa. Sinttu jälleen rotunsa paras ja saavutti Hollannin muotovalion arvon. Tuomarina oli O. Fintora Slovakiasta.


Mihan Värisuorasta tuli Norjan muotovalio Tromsan näyttelyssä 17.10.2010. Onnea!
 Leena Inkilä ja Rita juhlivat 16.10. Ritan 8-vuotissynttäreitä ja Koiratanssin Suomen mestaruutta Freestyle-sarjassa.

Leena pärjäsi hienosti myös bordercollie Priman kanssa Heelwork to music kilpailussa sijoittuen kolmanneksi.

Onnittelut Leenalle, Ritalle ja Primalle! Erikoisonnittelut Ritalle tuplajuhlien johdosta!


Lisää kilpailusta voi lukea Kennelliiton sivuilta

Videon ohjelmasta voi katsoa myös Youtubesta
 

Mihan Resonaattori

10.1.1996 - 9.10.2010


Suo surun hiljaa muuttua kauniiksi muistoksi.Nuku rakkaani nyt
anna pilvien sinua kantaa
Varjossa laaksojen, valossa tähtien.
Nuku rakkaani nyt,
koko maailma sinulle laulaa
mut kaikista äänistä untasi valvomaan jään.

Suvi Teräsniska: Nuku rakkaani nyt
 


Jälleen BIS-1 kasvattaja, Kevätpörriäinen oli BIS1 ja BIS1-VET ja Mitro BIS4-juniori tällä kertaa erikoisnäyttelyssä!BIS 1 Kasvattaja, tuomari Matti LuosoBIS-1 Mihan Kevätpörriäinen, tuomari Irina PolotaevaBIS-1 Veteraani Mihan Kevätpörriäinen, tuomari Veli-Pekka KumpumäkiBIS-4 juniori Aulerco Mitrillo

Erjalle kiitos kuvista!Porvoossa olimme jälleen BIS-1 kasvattaja!Kuvassa rotu- ja ryhmätuomari Stefan Sinko

Vasemmalta Mihan Kevätpörriäinen, Mihan Värisuora, Mihan Pakastaayöllä ja Mihan Pakkasenpurema

Handlerit Raili, Riikka, Seija ja Jenni eli naiset kahdesta perheestä kahdessa polvessa.

 
Aulerco Morgana (Mihan Hapsivita - Aulerco Ahti)
C.I.B & NORD & FI & LT & EE & LV & SE & CH & NO & DK & FR & BE & CZ & LU & PL CH, EE&LT&LV JCH, EE&BALT JW-05, EE W-05, LT W-06, FIN W-07, FINNSG

MIHAN HYAZINTTI "SINTTU" Puolan valioksi 5.9.2010Katowice kv 21.3.2009 VAL ERI1 PN1 VSP CAC CACIB

Opole kv 26.4.2009 VAL ERI1 PN1 VSP CAC CACIB

Wloclawek kans 5.9.2010 VAL ERI1 PN1 ROP CAC
 
Helsingin näyttelyssä oli Mihan-koirat menestyksekkäitä!

 

Kasvattajaryhmä ja veteraani Mihan Kevätpörriäinen putsasivat pöydän ollen BIS-1 Kasvattajaryhmä ja Veteraani.Pegs BIS 1 - VET!
Rop Mihan Pakkasenpurema ja Vsp ja ROP-VET Mihan Kevätpörriäinen
Onnea Jenni, Seija & co!
Heinäkuun helteillä pidimme myös trimmauskurssin
Kuvia näet tästä

Kiitokset Mirjalle pihalainasta!

 Ruotsalaisen Nuuttikin kävi Mihalassa kyläilemässä!

 

 
Mihan Mini-Pippuri on saanut Jällivaarassa Ruotsissa viimeisen Kansainvälisen muotovalion arvoon tarvittavan CACIBin. Onnea Railille ja Riikalle!

 Mihan Kuuntaika ja Mihan Kevätpörriäinen
ovat Veteraani Maailmanvoittajia - Mihan Kuuntaika and Mihan Kevätpörriäinen are Veteran World Winners!Mihan Kevätpörriäinen "Peggy" Mihan Kuuntaika "Taika"

 Mihalaisia pentuja Sveitsissä - Mihan lined puppies now in Switzerland

Tarkemmat tiedot Pentuja -sivulla. More info on Puppies - page


 Erikoisnäyttely Porvoossa 12.6.2010

Vasemmalla VSP-veteraani Mihan Kevätpörriäinen ja oikealla ROP-veteraani Mihan Kuuntaika. Molemmat sijoittuivat myös paras narttu ja paras uros -luokissa. Peggy PN3 ja Taika PU4. Onnittelut!

In our specialtyshow Mihan Kevätpörriäinen was BOS in veterans and Mihan Kuuntaika was BOB in veterans. Peggy was also best bitch 3 and Taika best male 4.
Congratulations!
Mukavaa kesää!

Aulerco Mirtillo ei enää ole pieni poika. Mitro on kaksi kertaa ollut jo näyttelyssäkin ja tuloksena EH ja paras uros 2 sertillä. Alemmassa kuvassa Mitro on isoisänsä Reson kanssa.

Have a nice summer!

Aulerco Mirtillo in no more "little boy". Mitro has been to 2 dog shows and the result has been very good and best male 2 with certificate. In the picture below Mitro is with his grandfather Resonaattori.
 Tässä kääpiösnautseri ja snautseri. Mihan Mini-Marjushka ja Mihan Forte. Muru on todellinen KÄÄPIÖsnautseri.

Here you can see real MINIATURE schnauzer and a schnauzer. Mihan Mini-Marjushka and Mihan Forte.

 Mihan Värisuora oli ROP Iitin ryhmänäyttelyssä ja pääsi ryhmäkilpailussa 7 parhaan joukkoon. Ei kuitenkaan ihan palkintopalleille tällä kertaa! Onnea Risulle!

Mihan Värisuora was BOB in groupshow in Iitti.

 


Mihalan vanhat vielä jaksaa!

Forte on 15-vuotias ja Reso 14-vuotias.


Turkinhoidossa jo vähän säästellään vanhaa koiraa ja ne on ajeltu. Molemmat erinomaisessa kunnossa ikäisekseen! He ovat todellisia perheenjäseniä!

Forte is now 15 years old and Resonaattori 14. Both in excellent condition for their age. We have little spared the dogs and we don't strip them anymore by hand, we let the machine do the work. They are both loved members of the family!

 Sintusta tuli Luxemburgin muotovalio 27.3. ihan kuin synttärilahjaksi, kun täytti 6 v. 29.3. Mihan Värisuora (Risu) sai Tampereen näyttelyssä viimeisen sertin ja on Suomen muotovalio! Onnea!


 Mihan kasvattajaryhmä oli erikoisnäyttelyn BIS-1 !

Kuvassa Pakkasenpurema, Pakastaayöllä, Hyazintti ja Kevätpörriäinen.Peggy ja Pera olivat BIS-2 pari !


 Mihan Hyazintti Vuoden 2009 snautserinarttu

Muut tulokset näet tästä linkistä

Onnittelut Maritalle, Jormalle ja tietysti Sintulle ja kaikille muille menestyneille! 

Mihan Pakkasenpurema eli Pera ja kaverikissa Lotta. Hyvin tulee snautseri kissankin kanssa juttuun, kunhan ensin tutustutaan!
Turun näyttelystä saimme jättipotin - kasvattajaryhmämme sijoittui näyttelyssä
 
BIS-2!


 Ennen joulua saimme mukavia kuvia vuosien takaa. Kuvaaja Matti Kaltokari
.

Suuret kiitokset kuvista!


Mihan Syysvihurin kansainvälisen muotovalion arvo on vahvistettu. Onnittelut Kassulle! 
Tervetuloa! Welcome!Uutiset NewsTulokset ResultsKoiramme Our DogsEsittely PresentationPentuja PuppiesYhteystiedot ContactsVieraskirja Guestbook